Σάββατο, 8 Μαρτίου 2014

Ay yapim!

Ay yapim ειναι το ονομα της πιο επιτυχιμενης παραγωγης σειρων της Τουρκιας.!Εχει βραβευτει απειρες φορες και εχει φτιαξει πολλες σειρες γνωστες σε μας.!Παμε να δουμε αναλυτικα.!
 Η πρωτη σειρα γνωστη σε μας που ''στεγασε'' η Ay yapim ειναι το ''Μενεξε'' την περιοδο 2007-2008.Παραγωγος της σειρας ηταν ο Κερεμ Τσαται και σεναριογραφος η Ελιφ Σαφακ.
 Αμεσως επομενο σηριαλ για την χρονια 2007-2009 ηταν το αγαπημενο Κισμετ.!Παραγωγος και παλι ο Κερεμ Τσαται ενω σεναριογραφοι η Ετζε Γιορενσ και η Μελεκ Γκεντζογλου.!
 Ο ''Πειρασμος'' επισης ''στεγαστηκε'' απο την Αι Γιαπιμ και καταφερνε σε καθε επεισοδιο να ξεπερναει το 70%!  Παραγωγος αυτη την φορα η Χιλαλ Σαραλ ενω σεναριογραφος η Ετζε Γιορεντσ και η Μελεκ Γκεντζογλου!
 Και ο Εζελ ηταν ακομα μια επιτυχια της Αι Γιαπιμ! Με παραγωγο τον Ολους Μπαιρακταρ και σεναριογραφους τους Κερεμ Μπερεν και Πιναρ Μπουλουτ
 Και η Φατμαγκιουλ επιτυχια της Αι Γιαπιμ για την περιοδο 2010-2012! Παραγωγος η Χιλαλ Σαραλ και σεναριογραφοι η Ετζε Γιορενς και η Μελεκ Γκεντζογλου.!
 Και η μυστηριοδης σειρα ''Σον'' ηταν παραγωγης Αι Γιαπιμ!Παραγωγος αυτης ο ιδιος με το Εζελ,Ολους Μπαιρακταρ και σεναριογραφος η Μπερκουν Ογια.
 Kuzey Guney στο συρταρι των επιτυχιων της Αι Γιαπιμ!Με παραγωγο την Χιλαλ Σαραλ και σεναριογραφους την Ετζε Γιορεντς και την Μελεκ Γκεντζογλου εκανε επιτυχια απο το 2011-2013!
  Και το Καρανταγι!Με παραγωγο τον Ολους Μπαιρακταρ και σεναριογραφους τις  Sema Ergenekon Eylem Canpolat

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου