Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2013

Εξελίξεις στα τούρκικα σήριαλ!!!!!

ΈΝΑ ΑΣΤΈΡΙ ΓΕΝΝΙΈΤΑΙ Οι εξελίξεις στο'' ένα αστέρι γεννιέται'' είναι τουλάχιστον καταιγιστικές. Ο φίλος του Murat,Leved, έχει ερωτευτεί την Hasret&εκείνη γίνετε ζευγάρι μαζί του ενώ ο Murat ζηλεύει υπερβολικά πολύ.! Όσο για τον Murat όσο η Hasret βγαίνει με τον Leved εκείνος γνωρίζει μια άλλη κοπέλα που μετά από λίγο καιρό του αποκαλύπτει ότι ει΄ναι η αδερφή της γυναίκας που πριν 3 χρόνια αυτοκτόνησε εξαιτίας του&μπήκε στην ζωή του για να πάρει εκδίκηση αλλά στην συνέχεια τον ερωτεύτηκε!
ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΟΜΟΡΦΙΑ
Τα 2 αδέρφια καυγαδίζουν συνεχόμενα για την κοπέλα&κάποια στιγμή βρίσκονται αντιμέτωπα&παίζουν ξύλο με τον Sait να πέφτει αναίσθητο κάτω! Στο τέλος του πρώτου κύκλου η Muazzez με τον Sait παντρεύονται ενώ ο Namik τους βλέπει να φεύγουν με το σκάφος&νιώθει ράκος.!  
ΦΑΤΜΑΓΚΙΟΥΛ
Η Φατμαγκίουλ στον δεύτερο κύκλο θα μας καθηλώσει αφού ο Mustafa μπαίνει φυλακή(Δεν ξέρουμε ακριβώς τον λόγο).Η Ebe Nine παντρεύεται με τον δικηγόρο.O Resat Yasaran  τραυματίζετε άσχημα.Η Mukades συλλαμβάνετε.Ο Murat εξαφανίζετε.
KARADAYI
Ο Mahir βρίσκει την πραγματική μητέρα του αλλά γρήγορα την χάνει αφού ξεσπάει μία φωτιά&μέσα βρίσκετε&η θετή&η βιολογική μητέρα του.!Η θετή σώνετε αλλά η βιολογική πέυτει νεκρή στα χέρια του γιού της!Κάποιοι απαγάγουν την Feride&τον Mahir.H Feride ανακαλύπτει ότι ο Salih είναι ο Mahir&βγάζει ένταλμα σύλληψης!Ο Mahir χαροπαλεύει μετά από μία σφαίρα που δέχτηκε,ο Tourgout  βιάζει την Ayten!&στο τέλος του πρώτου κύκλου στο δικαστήριο ο Mahir λέει ότι αυτός είναι ο δολοφόνος&όχι ο πατέρας του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου